Showing posts with label Chucky. Show all posts

Cari Hantu?

Cari hantu di  www.dayangdeno.com ?


Keyword yang paling femes kat sini untuk minggu ini ialah cerita patung chucky yang seram plus ngeri tu.. Sejak awal bulan lagi, bila deno tengok keyword yang paling femes mesti orang cari cerita hantu.. Baru-baru ni siap ada orang search kat sini "hantu deno".. Errr, bila deno jadi hantu? Hihi.. Macam-macam keywords!^^^^

Ini mesti kes hari tu ada entri cerita hantu dan filem patung Chucky! Err.. Filem tu memang ngeri, ngeri tapi nak tengok jugak! :p


Citer Chucky ni dah lama kan tapi still orang tengok sampai la sekarang.. Semua siri Chucky deno dah tengok, yang last punya citer je belum tengok.. Nak takut sangat pun tak sebab dah tahu patung tu, budak yang lakonkan.. Hihihi ;p


p/s: tengok boleh percaya jangan ^^

Anak Patung Hidup!


siapa pernah tengok anak patung hidup? deno dah tengok....tapi tengok dalam movie la... hehe..

pernah tengok tak filem Chucky? kisah anak patung yang dipuja kemudian hidup.. roh dalam anak patung tu pula roh jahat memang ceritanya suspen dan ngeri! 

cerita ni dah lama.. first time tegok time deno sekolah rendah.. cerita macam ni deno tengok tapi kalau cerita hantu tak berani nak tengok! :p


AMARAN!
ORANG LEMAH JANTUNG DINASIHATKAN TIDAK KE SINI

 
chucky!!

 

   

 
chucky ada isteri jugak!

 
 keluarga chucky.. wife pun sama jahat!
tapi anak dia yang baju purple baik

antara movie-movie yang deno pernah tengok

 

 

sila fikir dulu sebelum lihat okeh :p





filem2 ni memang menakutkan dan mendebarkan! kalau tengok tengah malam lagi best kot sebab banyak terkejut.. hehe.. cerita ni boleh tahan ngeri.. tak seram macam cerita hantu..

yang paling tak lupa time tengok filem ni kan deno selalu terkejut! bukan terkejut sebab filem ni, tetapi sebab kakak deno (kak ana) dia menjerit bila dia terkejut.. deno pulak menjerit sebab terketut dengar dia menjerit! memang kelakar kalau tengok filem takut2 macam ni bersama kak ana.. mesti suara kak ana dan deno je yang menjerit! haha..

kalau korang nak tahu cerita-cerita seram, boleh ke blog NH.. tepat 12 malam NH mesti post cerita seram, deno pun tak berani.. heee :p



p/s : korang berani tak tengok cirita ni?