Showing posts with label Cold. Show all posts

Sejuk

Maybe dah sampai kot winter kat Terengganu ni.. huuu..
Sejuk baq hanggg.. Tengahari pun rasa dingin je...
Tak hujan, matahari ada, tapi dingin je..


Deno ni kena flu.. Act dah hampir seminggu gak flu ni, bila dha sejuk2 macam ni, lambat la nak baiknya.. Sekarang ditambah dengan batuk2 kucing.. Hehee... Batuk2 kucing la kan, batuk yang tak teruk sangat.. Baru2 batuk

Tempat korang macam mana? Sejuk tak? Tetiba rasa kat sini macam Terengganu Highlands ... Heee... Tak dapat bayang kazen blaja kat Jepun, sekarang 6 darjahcelcius.. Sini 22 je pun sejuk .. burrr