Showing posts with label Cucur Ikan. Show all posts

Sarapan Hari Ini


Biasa simple macam roti, oat....

Tapi pagi ni buat cucur. Special kali ni sebab cucur ikan^^ bukan ikan bilis, tapi ikan goreng.. hehe.. Sedap! Ini first time cuba dan hasilnya memang best. Main cuba-cuba je sebab dah biasa makan cucur bawang, nak buat kelainan sikit.... 

Tak susah pun.. ubah bahan sikit je :) Adam khaleef pun makan banyak tadi, siap deno suap lagi.. Excited dia sebab hari ni hari sukan ^^


p/s: nanti deno kongsikan resepi cucur ikan... :)