Dayang Deno: Cucur Ikan
Showing posts with label Cucur Ikan. Show all posts
Showing posts with label Cucur Ikan. Show all posts

10.9.13

Sarapan Hari Ini
September 10, 2013 11 Comments

Biasa simple macam roti, oat....

Tapi pagi ni buat cucur. Special kali ni sebab cucur ikan^^ bukan ikan bilis, tapi ikan goreng.. hehe.. Sedap! Ini first time cuba dan hasilnya memang best. Main cuba-cuba je sebab dah biasa makan cucur bawang, nak buat kelainan sikit.... 

Tak susah pun.. ubah bahan sikit je :) Adam khaleef pun makan banyak tadi, siap deno suap lagi.. Excited dia sebab hari ni hari sukan ^^


p/s: nanti deno kongsikan resepi cucur ikan... :)


Reading Time: