Dayang Deno: Cuti-Cuti
Showing posts with label Cuti-Cuti. Show all posts
Showing posts with label Cuti-Cuti. Show all posts

5.2.14

Tugu Negara
February 05, 2014 9 Comments
Deno dan anak-anak buah ke Tugu Negara. Cuti sekolah Tahun Baru Cina kan, budak-budak ni nak pergi jalan-jalan. So, daripada duk main je kat taman, baik pergi tempat yang ada faedahnya kan.. Budak-budak ni belum pernah ke Tugu Negara, kemain excited diaorang dapat ke sana...

Amca, sampai kat sana dia la paling kuat menjerit nampak patung orang pegang bendera.. Dia juga yang berlari-lari dan sampai dulu, penat mengejarnya. Sampai je, terpaku dia kat depan tu.. Lama juga dia tercegat kat depan tu..



Ini first time diaorang ke Tugu Negara, deno pula kali kedua. Deno pun dah macam cikgu terangkan pada budak-budak ni tentang Tugu Negara.. hihihi.. Budak-budak ni, masa ni la nak bawa ke tempat macam ni. Biar dia menghargai  dan tahu pengorbanan pahlawan-pahlawan negara :)

Haaa.... Jangan tak tahu deno dengan mask pun nak tabik jugak.... hehehe... Dulu pernah buat kat sini semasa deno belum sakit, masa tu pergi dengan my parents. Wajib pakai mask, maklum je la tourist ramai, nanti sakit pulak.. Nampak ni, tabik dengan mask uollsss..... :p

macam selalu, cikcu simple sokmo :p

Dalam 6 petang kami beransur balik. Sebelum tu rehat makan aiskrim... Syok je makan aiskrim selepas penat berjalan .. :)


p/s: dah berapa kali korang ke Tugu Negara? deno dua kali plus yang ni ^_^


Reading Time:

30.4.13

Bersantai Di Sri Indah Resort, Batu Burok
April 30, 2013 9 Comments
Sempena cuti esok...

bersantai di Sri Indah Resort, Batu Burok, KT... :)
adam khaleef pun ikut sama ^^

Sri Indah Resort, Batu Burok

adam khaleef tak sabar nak main lompat atas katil!

deno buat CAPD kat meja ni^^

seronok tengok budak-budak mandi dari dalam bilik^^


p/s: santai-santai.......:)



Reading Time:

21.4.13

Siap! Siap!
April 21, 2013 5 Comments
Bersiap...


barang-barang CAPD.. checklist semua dah buat...

emmm..... nak prepare breakfast pulak!





p/s: nak bertolak awal pagi :)


Reading Time:

27.3.13

Pejam Celik Pejam Celik
March 27, 2013 10 Comments
Pejam ceik pejam celik...

hari ini dah hari rabu......

\\

sekejap je rasanya masa berlalu...
sekarang bersiap-siap... petang bertolak pulang ke terengganu. ^^



p/s: doakan kami selamat dalam perjalanan pulang...  :)



Reading Time:

5.3.13

Obor-Obor Kecil Bercahaya
March 05, 2013 13 Comments
Cantik obor-obor kecil ni..

gambar ini diambil di Aquaria..
adam khaleef jalan-jalan ke sana last week

unik kan obor-obor ni?^^



p/s: pernah sekali ke Aquaria bersama nurse, doktor dan kawan-kawan wad KK1, institut pediatrik, HKL :)



Reading Time: