Showing posts with label Dayang Deno. Show all posts

Dah Tukar


Page Blog DayangDeno dan bertukar ke dayangdeno.com :)

Act kan, dah lama nak tukar nama page, tapi deno tak tahu nak tukar macam mana. Ada je orang buat services tukar nama page, tapi charge mahai... So, deno cancel je la.. Takpe la..

Pastu, tetiba duatiga hari ni, ramai pulak kawan tukar nama page. Rupa-rupanya boleh tukar! Apa lagi, sepantas kilat tukar nama page. hihi^^ 

SO.. dengan rasminya nama FB page deno : dayangdeno.com


**dua page :


Dayang Deno Art

New page!!! :D


Page artwork Dayang Deno.. Act dah lama deno plan nak buat art page, baru  buat hari ni^^ Deno tahu, ramai artist yang artwork diaorang semua power! Kalau korang tengok pun boleh berdarah mata wehh... Yang power kekadang takde pun art page, deno yang baru merangkak buat page? Kalau compare, artwork deno biasa sangat! Nak nangis, kenapa artwork deno biasa.... Tapi deno ingat pesan Mr. Lee :

"setiap artist ada talent and style masing-masing"

Deno masih merangkak, baru sangat.. Honestly pernah rasa down bila tengok artwork kawan-kawan yang amaze gila! So, bila rasa down tu ingat pesan Mr. Lee.. Act ramai artist yang bagi advice pada deno, itulah buat terharu sangat.. And tak lupa bloggers, yang tak pernah berhenti support Dayang Deno.. terima kasihhh! *nah tangkap flying kiss :)


**learning never end