Showing posts with label Dayang Deno Art. Show all posts

Hurt


Yes

Its hurt
Especially when you did nothing wrong



Dayang Deno Art

New page!!! :D


Page artwork Dayang Deno.. Act dah lama deno plan nak buat art page, baru  buat hari ni^^ Deno tahu, ramai artist yang artwork diaorang semua power! Kalau korang tengok pun boleh berdarah mata wehh... Yang power kekadang takde pun art page, deno yang baru merangkak buat page? Kalau compare, artwork deno biasa sangat! Nak nangis, kenapa artwork deno biasa.... Tapi deno ingat pesan Mr. Lee :

"setiap artist ada talent and style masing-masing"

Deno masih merangkak, baru sangat.. Honestly pernah rasa down bila tengok artwork kawan-kawan yang amaze gila! So, bila rasa down tu ingat pesan Mr. Lee.. Act ramai artist yang bagi advice pada deno, itulah buat terharu sangat.. And tak lupa bloggers, yang tak pernah berhenti support Dayang Deno.. terima kasihhh! *nah tangkap flying kiss :)


**learning never end