Showing posts with label Design Kad Raya. Show all posts

Tempahan Design Kad Raya 2015 Dibuka!


Tempahan dibuka! Yay! :D

Semua boleh, kartun doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak digital potrait pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil service design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

Insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


Kawan Lama

Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


Kad Raya Maksu

My maksu tempah design kad raya doodle dengan deno, maksu nak grey theme ~

family maksu 

Maksu nak bagi kat anaknya ifa, cousin deno yang sekarang belajar di Jepun. Tahun ni tahun pertama dia kat sana, jadi tak balik raya .. Btw, beberapa hari lepas ada chatting dengan ifa, katanya sahur kat sana pukul 2pagi! Berbuka pukul 7lebih macam tu.. Alahai sian ifa, takpe ifa itulah dugaan di perantauan kan :)

**take care ifa san ^^


p/s: tahun ni raya tak cukup seorang sepupu


Ramai

Family kak Nazrina *doodle style

Ramai kan.. Best kalau adik-beradik ramai ni sebab bila semua berkumpul meriah! Adik-beradik deno 5 orang, semua gegirl. Bila berjumpa memang tak ingat dunia berbual.. Hihi^^ Btw deno baru selesai buat doodle, ada lapan semuanya dan ramai perempuan jugak! Lepas ni pun design untuk satu family... :)

Errrr mesti ada rasa nak termuntah pink coz deno asyik duk update design jer.. hahaha.. Sori yer uolls, namanya blogger kerjanya update blog kecuali busy melampau yang sampai nak pengsan *peace*


p/s: laju2 taip nak buat CAPD tengahari ~


xxxxx


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Instagram : @dayangdeno
Facebook Dayang Deno Art

Dua Dah Settle


Dah settle dua kad dari dua orang blogger dan dua2 blogger ni deno pernah jumpa.Kami pernah jumpa pada bulan Januari baru-baru ni.. Diaorang sangat2 friendly tau, insyallah ada rezeki kita jumpa lagi ya.. Thanks  to kak Ainim dan dik Sally order dengan deno^^ Semalam plan nak sambung design kad tapi tak berapa sihat... Alhamdulillah sekarang dah okey sikit boleh sambung :) 

Mucho gracias kak Ainim and dik Sally! ^_^


**Berminat boleh hubungi: 
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Menyiapkan Tempahan Design Kad Raya

Walaupun zaman dah canggih boleh whatsapp, facebook, mesej tapi kad raya tetap dihatiku.. Eceh rasanya ramai juga kan macam deno.. hehe... Sekarang kad raya pun dah boleh buat sendiri. Nak beli yang siap kat kedai pun boleh.. Nostalgia kad raya memang tak boleh lupa!^^

Order daripada salah seorang customer^^

Hari ni rasanya deno design kad raya sahaja. Tadi tengok list ada 4 lagi perlu buat.. Salah satunya ada 8 doodle! Fuh satu cabaran... Maaf tau korang yang datang sini, deno belum sempat2 balas kunjungan. 

Oh ya, tak lama nanti deno akan adakan segmen kad raya dan deno pilih menggunakan random.org. Maybe dalam 10-15 blogger akan dapat. Kalau boleh nak bagi semua tau tapi kad tu limit ada 50 sahaja. Nanti nak pos pada family nun di kl, bff, capd unit, klinik hospital, wad.. Fuh silap2 kena tambah print! hihihi.. Ok till we meet again :)

klik banner untuk info :)

Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com