Dayang Deno: Despicable Me 2010
Showing posts with label Despicable Me 2010. Show all posts
Showing posts with label Despicable Me 2010. Show all posts

15.10.13

Despicable Me 2010 Full Movie
October 15, 2013 3 Comments

Sebelum Despicable Me2, deno sangat suka menonton Despicable Me yang first ni.. Cerita permulaan bagaimana Gru,seorang saintis yang tak pernah dapat sokongan daripada ibunya atas segala usahanya dari kecil. Sehinggalah dia mengambil 3 orang anak angkat sebab nak capai impiannya. Anak-anak angkat Gru yang comel iaitu Margo, Adith  dan Agnes! Bersama minions yang nakal dan comel tu... Sweet sangat ending Animasi Despicable Me yang pertama ni.. tengok banyak kali pun tak jemu :)

Jom tonton online Despicable Me 2010 :)



p/s: deno rasa yang pertama lebih best! heee^^

Reading Time: