Showing posts with label Domain. Show all posts

Tahun Ketiga


Alhamdulillah..

Done renew domain www.dayangdeno.com buat tahun ini.. Tahun ini tahun ke tiga dayangdeno menggunakan domain dari NetKL :) Setakat ini semuanya baik, trafik blog juga meningkat.

Inshaa Allah nak cuba rajin update blog macam sebelum ini.. Kesian my baby blog ni .. Buat readers, terima kasih kerana selalu support dayang deno..  dayang sayang kamu *flying kiss sorang satu :)

First Time Renew Domain

Deno dapat email dari Netkl pada minggu lepas. Hari ni deno dapat lagi email. Seperti yang dijanjikan Netkl, diaorang email sekali lagi sebagai reminder pada kita dua minggu sebelum domain expired^^ 


Dah hampir setahun domain www.dayangdeno.com ni. Sekejap je rasa masa berlalu kan... Ahaks^^ Apa yang deno nampak perubahan bila mula pakai domain pada tahun lepas ialah pageviews naik, rank pun naik. Plus bila guna domain ni, link lebih pendek and senang orang nak ingat..Err.. ada ke orang nak ingat dayangdeno? Haha, sila muntah pink  :p

Btw, thanks kak shidaridzuan yang bantu deno ^^


p/s: thanks jugak to Netkl