Showing posts with label Dome. Show all posts

Santai Je

Alkisah deno ngan my sis #dayanghanna santai  kat Dome
Makin nak dekat balik, makin kerap pulak kite2 kuar jejalan.. hehe
As usual bila nak g makan deno takut nak order sebab deno jenis makan tak banyak
Takut tak habis.... My sis ngan set sandwich, deno fries je....


Erkk yang tak syoknya banyak jugak.. Besar satu mangkuk bubur tu. Mujurlah fries ni tak masin sebab deno biasa makan tanpa garam. Fries ni tak letak garam :)  Tapi tak habis jugak... hahah.. Selalu tak habis, that's why tak suka kalau banyak :p