Showing posts with label Doodle On Shirt. Show all posts

Doodle On Shirt

Bulan lepas punya project
Fisrt time deno conteng baju


Hanya perlukan tshirt kosong and beberapa batang fabric marker.. Deno guna fabric marker Sharpie Stained warna hitam. Bertabah juga la nak siapkan. Macam shirt kat atas ni, deno ambil masa dua hari buat, tu sebab excited buat.. hihiii.. Kalau tak malas juga coz perlu banyak detail... Deno guna 4batang marker baru dapat siapkan doodleart on shirt ni.. Sabo je la... Alhamdulillah dah bleh pakai :)

InsyaaAllah .. Mungkin akan bukak order untuk doodle on shirt. Sekarang belum boleh coz nanti tak siap yang lain, quite bust act. Heee... Btw, korang pun bleh cuba lukis sendiri coz doodle is about everything.. Conteng apa saja :)