Dayang Deno: Doodle
Showing posts with label Doodle. Show all posts
Showing posts with label Doodle. Show all posts

11.2.17

Emoji Dayang Deno
February 11, 2017 2 Comments
Kes terjebak dengan rakan doodler from Dooldle Malaysia, Kopi Soh^^ Dayang Deno suka sangat lihat emoji Kopi, dan tiba-tiba tangan ni pun laju je buat... Tiba-tiba je siap!


Simple emoji :)





Reading Time:

10.2.17

Tolong
February 10, 2017 2 Comments

Tolong anak saudara... 

Katanya kawan dia nak, dan dia nak jual. Mulanya deno hairan juga macam mana kawan-kawan sekolah tahu makcik dia ni melukis.. Rupa-rupanya kawan dia ada terlihat doodle deno pada handmade pencil case yang deno buatkan pada tahun lepas.. Deno ada doodle gambar dia kat situ.  Boleh tahan ramai kawan dia order, deno tolong doodle sahaja :)


Reading Time:

23.1.17

Meet The Artist 2017
January 23, 2017 7 Comments

Dayang Deno telah ditag oleh rakan pelukis Wan Mars. Dan inilah hasilnya doodle yang simple tentang Dayang Deno, and few things dalam backpack dia.

Barang paling penting bagi deno ialah minyak angin dan ubat-ubatan coz deno mudah sangat diserang sakit kepala, in case kan.. So memang kena ada. Ubat pula memang tak boleh tinggal, sentiasa ada di dalam bag. Ehehe :)




Reading Time:

13.9.16

Simple

20.4.16

Siap!
April 20, 2016 7 Comments
Alhamdulillah siap sudahh^^


Semalam client sudah approved. Sekarang nak email sahaja. Deno akan update full design selepas semua order client settle ya^^

Client buat tempahan untuk sampul duit raya^^ Cepat kan? 

Biasanya deno bukak order bila tiba bulan Ramadhan, tapi tahun ini deno okey sahaja jika ada order doodle untuk sampul raya dan kad raya.. Cuma perlu ikut giliran, itu sahaja.

Masih ada dua artwork client yang perlu disiapkan.. Nak siapkan cepat2 coz deno ada plan sendiri mengenai artwork deno pula, inshaa Allah harap dipermudahkan :)


**Love and hugs



Reading Time: