Dayang Deno: Doodle
Showing posts with label Doodle. Show all posts
Showing posts with label Doodle. Show all posts

11.2.17

Emoji Dayang Deno
February 11, 2017 2 Comments
Kes terjebak dengan rakan doodler from Dooldle Malaysia, Kopi Soh^^ Dayang Deno suka sangat lihat emoji Kopi, dan tiba-tiba tangan ni pun laju je buat... Tiba-tiba je siap!


Simple emoji :)





Reading Time:

10.2.17

Tolong
February 10, 2017 2 Comments

Tolong anak saudara... 

Katanya kawan dia nak, dan dia nak jual. Mulanya deno hairan juga macam mana kawan-kawan sekolah tahu makcik dia ni melukis.. Rupa-rupanya kawan dia ada terlihat doodle deno pada handmade pencil case yang deno buatkan pada tahun lepas.. Deno ada doodle gambar dia kat situ.  Boleh tahan ramai kawan dia order, deno tolong doodle sahaja :)


Reading Time:

23.1.17

Meet The Artist 2017
January 23, 2017 7 Comments

Dayang Deno telah ditag oleh rakan pelukis Wan Mars. Dan inilah hasilnya doodle yang simple tentang Dayang Deno, and few things dalam backpack dia.

Barang paling penting bagi deno ialah minyak angin dan ubat-ubatan coz deno mudah sangat diserang sakit kepala, in case kan.. So memang kena ada. Ubat pula memang tak boleh tinggal, sentiasa ada di dalam bag. Ehehe :)




Reading Time:

10.1.17

Luas
January 10, 2017 4 Comments
Rasanya sudah hampir dua tahun dayang deno tak conteng dinding atau lebih tepat melukis pada dinding. Kali terakhir pada tahun 2015.


Bila deno dapat job untuk mural, jarang deno terima. Deno terpaksa let go.. Ikutkan hati mahu, tapi sedar dengan keadaan kesihatan, dialisis pula setiap hari..

Deno perlu teman, abah takkan biarkan deno dengan keadaan diri ini.. 

Kadang-kadang, terasa juga bila dapat peluang... Tapi tak mengapalah, rezeki Allah kan luas.

Kan :)

Reading Time:

13.9.16

Simple