Dayang Deno: Doodlers
Showing posts with label Doodlers. Show all posts
Showing posts with label Doodlers. Show all posts

25.3.15

Doodle Day
March 25, 2015 5 Comments
Act dah lama nak tengok sifu Redza san ni melukis 'live' depan mata..

Baru kenal juga.. First jumpa Redza, dalam pic he seems serious, but bila jumpa lain sangat.. he's really nice. Even dah tahap master lukis, tapi humble orangnya.. Alahaii awak memang hebat Redza! Kalau korang tengok artwork Redza, dia sangat mahir guna ballpen untuk lukis realistic punya style.. Korang akan nampak drawing tu 'hidup'! Berdarah mata nengoknya... huhuu...

Rezeki deno, last 3 days Redza datang ke Terengganu.. Apa lagi, super excited la nak lukis sama2. Excited sangat2! Deno dapat tengok artwork Redza! Aduhaii detail giler weyyy, and I was like... Oh i'm speechless..

See...
credit pic : Redza Izlan

Segan and neves jugak act. Nasib baik ticer tak garang. Hihi^^



Best dapat lukis sama2.. Biasa deno sorang je.. Sobsss

Dapat juga ilmu and tips from my fren ni. Ada satu part rasa macam tak nak lukis,coz rasa nak tengok Redza lukis je.. Dalam kepala duk fikir how la Redza dapat buat awesome macam tu.. Ini budak memang power.

Siap juga drawing kami petang tu. Theme rimau. Act tak plan pun, tu la my very first time lukis rimau dalam hidup ni. Tak sangka boleh rupa-rupanya.. hahaha! Thanks to Redza yang minta sy cuba lukis lain dari yang lain^^ 

Deno punya biasa la rimau biasa,  rimau Redza tuuu.. nangess.. huuu


Lama kot nak siap.. Dari pagi hingga ke petang! Alhamdulillah... Kami art trade act, nak lompat bintang dapat artwork dari Redza... Hihii.. 

 Thank you sifu san.. Till we meet again :)


#Instagram
Instagram deno : dayangdeno
Instagram redza : redzaizlan


Reading Time:

26.12.13

Dapatkan Kalendar Limited Edition Geng Doodlers Malaysia!
December 26, 2013 13 Comments
Wahhhhh!!!!

Boleh pengsan bila tengok kalendar ni.. Kalendar design daripada Geng Doodler Malaysia yang super awesome!  Ada 10 design yang berlainan di dalam 1 kalendar... Comel-comel semuanya! Gerammmm!!!




Awesome kan??? Kalau dapat satu ni mesti hari-hari kerjanya nak tengok kalendar je kan? Hehehe... Ruginya kalau tak dapat kalendar hasil design daripada doodlerS yang super awesome ni! Dapatkan cepat! Murah sahaja, hanya RM30 including postage!!!

Jika berminat korang boleh contact Biskot Cikot di ---->>> SINI

**Dapatkan sekarang!**


p/s: comel kan? kalau kerja kat office ni, letak atas meja mesti ada yang jeles... Muahaha :p ( psst2, next project insyaallah dapatlah deno join .. amin! )



Reading Time: