Showing posts with label Drawing Competition. Show all posts

Drawing Competition

Alkisah second day DayangDeno di event Floria, Putrajaya. Deno join drawing competition! Err.. Nak lukis apa agaknya...

Act lama sangat tak guna water color.. Bukan lama sikit, lama sangat ^^ Last guna water color pun waktu spm dulu.. Deno biasa guna artline, drawing pen je.. Suddenly, deno join drawing competition yang perlu menggunakan water color di Floria, Putrajaya... Fuhh nervous tau :p

Rasa awkward sangat guna water color, dulu2 boleh la dah biasa.. Ini selepas berdekad lamanya tinggal.. hahaaa... Tiba-tiba terpaksa warna menggunakan water color. Nasib baik tak pengsan oiii. Rasa macam student duk buat exam pun ada. Seriously, rasa macam buda-budak sebab awkward.. Sebelum ni duk doodle je kan.... Gulp



Rasanya lebih 200 peserta join drawing competion ni.. Theme bunga Lily dan Floria, Putrajaya. Team kami melukis di booth je.. Korang boleh bayangkan tak feeling deno, yang dah lama tak guna watercolor.. Hihiii.. Deno belasah je, lukis pun biasa je.. Masa lukis okey je, part warna dah panic.. hahaa :p

6 Jun baru diumumkan pemenang ^^ Harapan menang tu memang takde la, deno lukis biasa je.. Tengok orag lain lukis pun dah nak nangis... Hihiii... But yang penting experience kan :)


**lepas ni boleh main watercolor selalu