Showing posts with label Drawing Pen. Show all posts

Drawing Pen


Ada beberapa kawan yang bertanya

Pen jenis apa yang deno guna untuk doodle and drawing.. Haaa pen jenis kat atas ni haaa *gambar. Ada saiz2 berlainan.. Macam deno, deno ada saiz from 0.1 - 0.7 .. Biasa ada kat mana2 stationary shop. 0.05 pun ada .. Deno ada satu tapi brand lain^^

Biasa yang paling deno suka dan paling best pen yang 0.1 tu.. Halus sangat, seronok bila nak buat shadow or lukis benda yang kecik2.. Then untuk sketch bangunan ke.. Yang lain2 saiz tu depends \atas apa kita nak lukis :)


Everyone can doodle ~~