Showing posts with label ELBA. Show all posts

Penggemar Air Panas


Boiler rosak!! Memang tak boleh takde boiler kat rumah sebab kami satu family penggemar air panas... Terus ajak my mum cari boiler baru!

Boiler sebelum ni ni TOSHIBA dah berkhidmat 4 tahun, akhirnya ia rosak dan tak boleh diguna lagi.. Kali ni kami decide ambil jenama ELBA, menepati ciri-ciri yang kami nak,  air maksimum hingga 5 liter, harga pun ikut bajet kami iaitu under dua ratus.. Boiler baru ni hanyalah RM149^^ Insyaallah harap yang ni tahan lama juga. Sebagai penggemar air panas, boiler ni penting sebab air panas pasti sentiasa tersedia.. ^_^


p/s: dah selamat pun guna boiler ni^^