Showing posts with label Ephyra. Show all posts

Ephyra Yang Menyihatkan

Deno baru berkesempatan menulis review Epyra. Disebabkan hal-hal yang tak dapat dielakkan pada baru-baru ini, review ni tertangguh. Alhamdulillah deno menang segmen Ephyra Serlahkan Kejelitaan Anda anjuran blogger MiaLiana yang deno sertai baru-baru ini. Deno menang tempat ke 6 dan memenangi hadiah bernilai 1 kotak Ephyra (10 sachets) bernilai RM 68. Link penyertaan deno di sini.

Deno tak dapat cuba Ephyra sebab deno mengidap SLE dan mengambil ubat yang banyak. Tapi my mum, yang mencuba Ephyra. My mum menggunakan Ephyra setiap hari dalam masa 10 hari secara berterusan

gambar dari google sebab lupa nak snap gambar hari tu... hihi.. ^^

Kesan yang boleh dilihat dalam masa beberapa hari sahaja ^_^

Dalam 3-4 hari minum Ephyra, my mum selalu keluar angin. Boleh dikatakan selang setengah jam mesti keluar angin. Deno pun hairan kenapa asyik keluar angin. Abah pun hairan, selama ni my mum tak pernah pula macam tu, ingatkan ada makan apa-apa kan sampai jadi perubahan macam tu... Perut pun rasa selesa dan tak sebu  :)

Bila fikir-fikir balik barulah ingat my mum ada menggunakan Ephyra!! Cepat betul kesannnya, biasanya kalau produk lain my mum ambil tunggu seminggu baru ada kesan. Tapi Ephyra dalam masa tak sampai seminggu pun dah ada kesan.. Awesome kan?! ^_^

Kalau sesiapa yang ada masalah angin dalam badan kan, deno suggest ambil Ephyra! My mum sendiri dah cuba dan kesannya positif! Ephyra, bukan sahaja dapat menyerlahkan kejelitaan anda, malah dapat menyihatkan badan! :)


p/s: cubalah Ephyra, insyaallah anda akan merasai kesan yang postive :)