Showing posts with label Facebook. Show all posts

Wordless Wednesday : Little Girl



based on true story ....


**jom like fanpage dayangdeno : KLIK


Salam Jumaat





p/s: salam Jumaat semua ~


Update Page Facebook



Nampak button update page, deno klik dan page berubah!! Dah macam wall facebook .... Tak la mata ni melilau sangat cari entri sebab scroll je^^ Ruangan mesej pun dah macam email.. Rasanya deno suka la dengan page berwajah baru ni^^


p/s: jom semua terjah fanpage deno >> KLIK << ..sambil tu boleh la nak like/ folo sekali.. heee^^



Facebook Login Theme

Dua orang adik blogger  YunSing dan Nisya bertanya macam mana nak buat minions facebook login theme tu... Sebenarnya ada banyak yang boleh dipilih...

Antara yang menarik :







Menarik kan? Tak la biru je... hehe^_^ 
Jom pilih facebook login theme di ------->>> SINI


p/s: creative :)


Biarlah Gambar Bercerita..





:)


klik untuk lebih jelas





p/s : 10 Mei 2012 ... HARI LUPUS SEDUNIA :)



Facebook Berwarna-Warni ^^




tadi seronok blogwalking
tiba-tiba terjumpa entry tutorial facebook berwarna-warni
jadi deno cuba dan tak sangka menjadi pulak!

deno pilih hello kitty yang memang deno minat :)



klik untuk lebih jelas


banyak lagi pilihan boleh buat

kalau korang nak cuba buat boleh tekan SINI :)




p/s : comel juga facebook yang berwarna kan? :)