Dayang Deno: Facebook
Showing posts with label Facebook. Show all posts
Showing posts with label Facebook. Show all posts

8.10.14

Wordless Wednesday : Little Girl

25.7.14

Salam Jumaat

4.6.14

Update Page Facebook
June 04, 2014 3 Comments


Nampak button update page, deno klik dan page berubah!! Dah macam wall facebook .... Tak la mata ni melilau sangat cari entri sebab scroll je^^ Ruangan mesej pun dah macam email.. Rasanya deno suka la dengan page berwajah baru ni^^


p/s: jom semua terjah fanpage deno >> KLIK << ..sambil tu boleh la nak like/ folo sekali.. heee^^



Reading Time:

12.10.13

Facebook Login Theme
October 12, 2013 16 Comments
Dua orang adik blogger  YunSing dan Nisya bertanya macam mana nak buat minions facebook login theme tu... Sebenarnya ada banyak yang boleh dipilih...

Antara yang menarik :







Menarik kan? Tak la biru je... hehe^_^ 
Jom pilih facebook login theme di ------->>> SINI


p/s: creative :)


Reading Time:

30.4.12

Biarlah Gambar Bercerita..

27.4.12

Facebook Berwarna-Warni ^^
April 27, 2012 10 Comments



tadi seronok blogwalking
tiba-tiba terjumpa entry tutorial facebook berwarna-warni
jadi deno cuba dan tak sangka menjadi pulak!

deno pilih hello kitty yang memang deno minat :)



klik untuk lebih jelas


banyak lagi pilihan boleh buat

kalau korang nak cuba buat boleh tekan SINI :)




p/s : comel juga facebook yang berwarna kan? :)




Reading Time: