Showing posts with label Family. Kak Obie. Show all posts

Wedding KakObie #Part3

Alhamdulillah.. Selesai majlis akad nikah dan majlis bersanding.. :)

8 Jun 2013

Masing-masing dalam rumah santai je... Bila majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki tak la rasa kalut sangat.. Hanya perlu bersiap, tunggu saudara -mara yang nak ikut je.. Then, tunggu wakil pengantin amik kitaorang ke rumah pengantin lelaki...Abangfikri orang terengganu jugak^^

dalam pukul 3petang, rombongan family deno dah pun sampai... deno dalam kereta kak hanna, kereta abah kat depan^^

Erk! Cuaca sangat panas! Boleh terasa bahang panas bila keluar dari kereta... sabar je la, nasib baik deno tak tumpang payung pengantin.. hehe..

Yang tak tahannya, macam mana la kasut kak hanna boleh tercabut tapak! Nasib baik ada kasut lain dalam kereta, kalau tak pakai selipar je la.. hahahahah :p

Dah sampai........

Sampai2 je, semua sibuk nak bergambar... then apa lagi kan, makan!!! Cuma kaklong je la takde dalam majlis ni.. Kaklong balik JB awal sebab ada event, jadi kami adik-beradik "the dayangS" je la ada. plus kak obie^^

Okey2, kalau cerita banyak2 nanti muntak pink pulak kan... jadi layan .....

sepupu yang muda 10tahun daripada deno... kecik sungguh kan kaknor anip?
Dalam pukul 4petang rombongan kami semua pun bersiap untuk bersurai balik... tinggal la kakobie yang dah jadi kepunyaan abangfikri..........



Alhamdulillah... syukur sangat2 daripada majlis merisik, akad nikah, bersanding dan sehinggalah majlis bertandang ini, semuanya berjalan dengan baik dan lancar... :)

Deno doakan rumahtangga kakobie dan abagfik sentiasa dilindungi alllah, sentiasa bahagia  dan berkekalan sampai bila-bila...  amin! Kak obie, cepat2 bagi deno anak buah... hihi^^


p/s: dapat banyak rashes lepas majlis kahwin kak obie.. alhamdulillah lepas seminggu butterfly rash dah hilang!^^