Dayang Deno: Family
Showing posts with label Family. Show all posts
Showing posts with label Family. Show all posts

27.11.15

Berlego
November 27, 2015 2 Comments

Petang2 berlego...

CUti macma ni berkumpul anak-anak buat.. Suka sangat main lego, macam-maam jenis lego ada.. Terbaru lego Star Wars, siap boleh tembak bagai. Makcik ni pulak kejakunan, siap nak main sekali ahahaha...

Zaman kite kecik2 dulu mana ada lego2 ni, kalau tak main luar, duk dalam rumah baca buku atau melukis huhuuu
Reading Time:

29.4.15

Dah 7 Tahun
April 29, 20151 Comments

Happy birthday to Adam Khaleef!!
Dah 7 tahun Adam Khaleef tahun ni...
May Allay bless you always and stay awesome Adam :)




Reading Time:

20.4.15

The Nanny
April 20, 20151 Comments
Dah seminggu pun..

Seminggu Dayang Deno jadi The Nanny untuk hero Adam Khaleef *my nephew. Biasanya Adam Khaleef stay ngan pengasuh, tapi sebab makcik dia ni duk umah dia 2 minggu... Dia nak tinggal ngan cikcu dia je :p

Pic Adam Khaleef terbaru

Nasib baiklah Adam Khaleef tak nakal, degil sikit je.. Hahaa.. Biasa la budak-budak ni, ada la juge degil dia sikit2. Orang dewasa pun degil jugak kan.. Hehe.. But Adam Khaleef alhamdulillah baik and dengar cakap. Tadi dia pun dah settlekan homework... 

But.. bila time tengok tv and ada kartun favourite dia, takde chance la cikcu nak tengok movie.. huhuu... Takpe la bukan selalu ngan dia ^^


**2 minggu jadi The Nanny :p


Reading Time:

15.4.15

Dia Mula Dah...
April 15, 20150 Comments
Dia mula dah..
Bila my nephew *Adam Khaleef mula buat homework gini la jadinya...


Semua buku dikeluarkan even homework dia tak banyak pun.. Dia suka buku2 banyak macam tu. Then nanti cikcu dia ni sorang la yang kemaskan. Erk pas siap boleh pulak main teka-teki dalam bahasa mandarin.. Tak layan merajuk pulak nanti.. Haishh kemain dia buli makcik dia. Tahu la cikcu ni tak tahu bahasa tu.. Sabar je la ngan budak kecik comel sorang nih.. Ada juga kena cium sampai pengsan budak nih :p


Reading Time:

26.3.15

Again
March 26, 20151 Comments
Suddenly .. Huuu


Abah buatkan nescafe panas untuk kite.. again..
Huu abah selalu macam ni.. Adehhh lahai abah
Abah suka buat kite tacing pepagi buta ni. 
Susah je abah buat... 
Tenkiu abah allebiuuuuuuu!!!



Reading Time: