Showing posts with label Flappy Bird. Show all posts

Tak Pernah Lebih

Sejak mula main game ni bulan lepas..
Score takat ni je tak pernah lebih.. Hihihi...
Mesti awak , awak dan awak main score lebih tinggi kan



Sekali sekala main apa salahnya kan...  Jangan addicted dah la^^


First Time


First time main!

Ketinggalan betul deno.. Ahaks :p Tapi asyik jatuh je.. Biasa main dalam tepon kakngah Line Birds, tapi Flappy Bird ni rasanya lebih susah.. Paling tinggi markah deno pun 20 je.. Kikiki... Sebenarnya deno dah lama tak main game.. Rasa kekok bila main tadi, game the sims tu pun dah lama tak usik.. Biasa kalau nak relaks sikit baru main. Kat tepon Asha deno just ada game memori, tapi syok jugak^^


p/s: geram main Falppy Bird ni :p