Showing posts with label Floria. Show all posts

Floria Putrajaya 2015

It was like a dream come true dapat bersama-sama awesome people di FLORIA pada 30 Mei- 7 Jun 2015 yang lalu di Putrajaya. Having so much doodle with my new friends! Thanks to Deluqies Art team and my idol, Mr. Moribayu for inviting me to involve in this event.

Tak pernah expect dapat join event macam ni, biasa berangan je... hehe.. Betul cakap Mr. Moribayu, never stop dreaming coz satu hari nanti, tak mustahil impian kita akan menjadi kenyataan kan :')


Okeh, pendek cerita... Jom kita tonton vlog daripada kak Azah Sekalisekala^^ We spent few days together and exploring the Floria!! *love


Speechless.. Even hanya seminggu, kita dah jadi macam family.. This is a very wonderful experience and memory for me..  I will never forget you guys and till we meet again... Inshaa Allah  :')


**Rinduuuuu


Drawing Competition

Alkisah second day DayangDeno di event Floria, Putrajaya. Deno join drawing competition! Err.. Nak lukis apa agaknya...

Act lama sangat tak guna water color.. Bukan lama sikit, lama sangat ^^ Last guna water color pun waktu spm dulu.. Deno biasa guna artline, drawing pen je.. Suddenly, deno join drawing competition yang perlu menggunakan water color di Floria, Putrajaya... Fuhh nervous tau :p

Rasa awkward sangat guna water color, dulu2 boleh la dah biasa.. Ini selepas berdekad lamanya tinggal.. hahaaa... Tiba-tiba terpaksa warna menggunakan water color. Nasib baik tak pengsan oiii. Rasa macam student duk buat exam pun ada. Seriously, rasa macam buda-budak sebab awkward.. Sebelum ni duk doodle je kan.... Gulp



Rasanya lebih 200 peserta join drawing competion ni.. Theme bunga Lily dan Floria, Putrajaya. Team kami melukis di booth je.. Korang boleh bayangkan tak feeling deno, yang dah lama tak guna watercolor.. Hihiii.. Deno belasah je, lukis pun biasa je.. Masa lukis okey je, part warna dah panic.. hahaa :p

6 Jun baru diumumkan pemenang ^^ Harapan menang tu memang takde la, deno lukis biasa je.. Tengok orag lain lukis pun dah nak nangis... Hihiii... But yang penting experience kan :)


**lepas ni boleh main watercolor selalu