Dayang Deno: Flowers
Showing posts with label Flowers. Show all posts
Showing posts with label Flowers. Show all posts

31.12.14

Wordless Wednesday : Flood

7.11.14

Somewhere
November 07, 2014 4 Comments

Inilah doodle art yang deno buat kat video tu..
Dah siap semalam sebenarnya
Banyak betul bunga kan

Konon-konon deno la tu
It might me somewhere out there
But i dont know where

Ok berangan




Reading Time:

5.11.14

Coming Soon
November 05, 20141 Comments
contoh

Alkisah duatigapatlima hari ni ramai yang bertanya.. 
Ada yang PM deno tentang tempahan doodle art **contoh gambar atas. 

Sebenarnya deno memang ada plan nak bukak tempahan, tapi belum mula lagi. Plus sekarang busy sikit dengan tempahan. Dengan tempahan design blog and doodles yang masih beratur. Plus kena buat audit lagi, faham kan... Sekarang Deno baru cuba untuk first customer (kawan deno) dan makcik deno.. Buat ni pun bukan sekejap, ngadap satu art pun dah berjam-jam.

Baru dalam plan, tapi deno kena lihat jugak hasilnya dulu. Deno sebenarnya buat ni just suka2, tak mahir lagi. Tak sangka ada yang berminat, terharu banyak komen yang positif. Terima kasih korang!

In syaa allah, coming soon. Deno akan buat entri bila dah bukak tempahan doodle art ni ya.


**jom sertai simple segmen deno -->>  SEGMEN DayangDeno


Reading Time:

3.11.14

Envelope Pulak
November 03, 2014 8 Comments

Doodle di mana-mana
Memang geram nak conteng

Casing tepon dah terrrrconteng**nanti deno share ya
Sekarang plan nak conteng tshirt dan kasut
Hahah entah jadi ke tidak
Tapi... belum cuba belum tahu kan


Reading Time:

21.10.14

Vandalism Pada Sketch Book
October 21, 2014 5 Comments

Pening tak?

Vandalism on my sketch book! Oh no!
Kalau korang tengok pun rasanya mesti pelik
Apa yang dayangdeno conteng ni?

Dah macam cacing pun ada
Inilah terjadi bila kepala serabut
Entah apa-apa la kan
Art yang no title ............

Kesian .... Sangat kesian

Reading Time: