Showing posts with label Flu. Show all posts

Oh FLu


Dah dua minggu flu .. Belum sembuh lagi. Nasib baik juga demam dan batuk dah sembuh.. Kalau tak confirm deno tak dapat buat kerja apa pun.. Deno kira ada la tiga gulung tisu dah abes.. huuu

Apa yang tak best tentang flu ni, rasa tak larat je kan.. Pastu ngantuk je, macam tu la dua minggu ni sampai sembab muka.. Sampai kawan deno pun tegur masa jumpa semalam, ingatkan doc tambah steroid tapi tak pun...  

Tapi itu la, tak larat pun malas layan sangat. Buat itu buat ini, pastu jadi pisang penyek sebab tak larat.... hihiii.. Grr tadi pun elok2 chat ngan kawan bleh tetido.. Ish3.. Next week nak jumpa doc dah, flu belum sembuh2, sah2 kena ceramah ngan doc.. hahahaa


Flu


Hwaaa makin menjadi-jadi pulak my flu
Sehari dua lepas boleh tahan lagi...
Pagi ni non stop jadinya.. Adoiiii
Actually deno dapat flu ni baru lagi... 
Jangan la yang dua lagi tu datang...
Risau jugak musim cuaca tak menentu ni kan


**Deno sampai Sri Damansara malam tadi^^