Showing posts with label Free Download Adobe Photoshop C5/C6 *Portable. Show all posts

Tutorial : Free Download Adobe Photoshop CS5/CS6 *Portable

Dapat request daripada Ain Rahman, selalu tak dapat nak download PS..

Okey, jom kita ikut step :)

1. Log in 4shared.com *kalau belum ada acc daftar dulu

2. Korang klik SINI.. Nanti terus ke page macam kat bawah ni.. *credit wanhazel adobe photoshop..  Terus keluar macam ni.. Klik "muat turun percuma"

3. Lepas klik, keluar pula page macam kat bawah ni.. korang tunggu beberapa saat baru download

4. Sekejap je download... lepas selesai download, korang kena extract files dahulu.. 
*right click > extract files

5. Lepas korang extact files, cari folder yang korang dah extract tu.. Korang cari icon PS macam gambar kat bawah ni..


6. Korang klik icon PS tu, haaaa dah boleh guna dah :)

tadaaaa.....




p/s: download jangan tak download ^_^