Dayang Deno: Freebies
Showing posts with label Freebies. Show all posts
Showing posts with label Freebies. Show all posts

19.9.13

Freebies : Social Icon
September 19, 2013 16 Comments
Kali ni tapi freebies simple je... social icon..
korang boleh ambil URL kalau nak letak di blog ya :)


http://i1220.photobucket.com/albums/dd458/dayangdeno/icon-blogger.png

http://i1220.photobucket.com/albums/dd458/dayangdeno/icon-fb.png

http://i1220.photobucket.com/albums/dd458/dayangdeno/icon-twitter.png

http://i1220.photobucket.com/albums/dd458/dayangdeno/icon-instagram-1.png

http://i1220.photobucket.com/albums/dd458/dayangdeno/icon-youtube.png



okey.. next time deno buat social icon dalam bentuk doodle ^_^ 
#autopublish

Reading Time:

13.9.13

Freebies : Doodle - Boy ( Potrait )
September 13, 2013 10 Comments
Doodle boboy pula^^
Kadang2 deno tengok macam baju pengawas pulak.. hehe






p/s: macam buak sekolah pun ada.. huhu :p


Reading Time:
Freebies :  Doodle - Girl ( Potrait )
September 13, 2013 30 Comments
Freebies!!! Tapi simple sahaja, jenis potrait (separuh).. 
Bolehlah nak ambil.. pilih warna^^ *ada ke orang nak ambil.. huhu

 





p/s: save as PNG ya :)


Reading Time:

22.6.13

Freebies : Doodle Bertopeng
June 22, 2013 9 Comments
Sekarang musim jerebu...
sampai doodle pun pakai kena mask.. hihi.. korang nak? jom amik! :)


Haaaa.... kalau suka mask yang berwarna warni, kat wabah ni ada pilihan... macma dneo, memang prefer warna merah jambu la.. hehe, warna peberet tuh! ^_^


 

 




p/s: kat rumah deno ada mask putih, biru dan hijau :)


Reading Time:

1.3.12

Doodle From Me # 6
March 01, 2012 4 Comments
hari nie kelas terakhir

final exam dua minggu lagi..

sebelum mem'busy'kan diri untuk study...

deno buat doodle untuk hari nie...

lets grab!!!!




jadi tak...?

okey bye!

(^_^)


Reading Time: