Showing posts with label Frozen. Show all posts

Minat Baru Dia

My nephew --->> Adam Khaleef

-google-

Adam khaleef baru je tengok movie Frozen, kemain dia bercerita... Itu ini, ini, jadi salji, ada monster, ada istana ais, ada ribut ais, cantik, ba bala bla.. 

Itu okey lagi. Sekarang minat baru dia........ Lagu Let It Go dan Do you Want To Bulid A Snow Man dah jadi lagu kegemaran dia! Hari dia tengok citer tu kan, 24 jam nak dengar lagu tu.... Minat betul dengan lagu-lagu tu. Kadang-kadang kalau dia fokus melukis ke.. main ke.. mesti dengar dia nyanyi.... Selalu dia mintak nak dengar lagu tu kat handphone cikcu ni haaaa^^

Let it go.. let it go.. can't hold it back anymore.. let it go.. let it go.. Stand my back and slam the door ~



p/s: sebenarnya cikcu ni pun dah jatuh cinta dengan lagu Let It Go tu.... hihik^^