Dayang Deno: Game
Showing posts with label Game. Show all posts
Showing posts with label Game. Show all posts

17.11.14

Semua Dah Buat
November 17, 2014 4 Comments

Tertarik nak share kat sini
Semua game kat atas ni game zaman kecik2 dulu
And semua dah buat.. dah pernah main...
Biasanya main ngan kawan2 sekolah la....
Memang best sangat2 kan

Kalau ajak main sekarang pun still ingat cara main^^


Reading Time:

8.5.14

Tak Pernah Lebih
May 08, 2014 23 Comments
Sejak mula main game ni bulan lepas..
Score takat ni je tak pernah lebih.. Hihihi...
Mesti awak , awak dan awak main score lebih tinggi kan



Sekali sekala main apa salahnya kan...  Jangan addicted dah la^^


Reading Time:

13.4.14

First Time
April 13, 2014 10 Comments

First time main!

Ketinggalan betul deno.. Ahaks :p Tapi asyik jatuh je.. Biasa main dalam tepon kakngah Line Birds, tapi Flappy Bird ni rasanya lebih susah.. Paling tinggi markah deno pun 20 je.. Kikiki... Sebenarnya deno dah lama tak main game.. Rasa kekok bila main tadi, game the sims tu pun dah lama tak usik.. Biasa kalau nak relaks sikit baru main. Kat tepon Asha deno just ada game memori, tapi syok jugak^^


p/s: geram main Falppy Bird ni :p


Reading Time:

12.1.14

Permainan Comel
January 12, 2014 5 Comments
Anak buah beria-ia benar ajak cikcu temankan main mainan rumah kecil dia.. Ikut hati nak buat kerja tapi dia merayu dan buat muka Puss In The Boots, jadi cikcu ni ikutkan je la...

Comel pula permainan yang kecik-kecil ni.. Semua kecil! Geram sampai rasa nak masuk dalam rumah tuuuu.... hihi^^


Mula la cikcu jadi macam kanak-kanak ribena melayan anak buah bermain.. Zaman kita2 dulu mana ada semua ni, kita main masak-masak, pondok-pondok je... heeee


p/s: budak-budak sekarang special betul mainan dia... kan

Reading Time:

4.2.13

Dah Besar Pun Dia  ...
February 04, 2013 9 Comments

Main The Sims..

pernah main the sims tak?
dah besar pun anak deno..
siap boleh berjalan dah.. hihi..

Amy main dalam playbox

best main the sims ni
yang ni the sims3 lebih best dari sebelumnya
seronok , bleh buat rumah sendiri.. 
ada kereta sendiri.. bleh pegi kerja.. masak.. jaga anak.. macam-macam!





p/s: anak deno dah 3 orang.. haha.. sekali-sekala layan game seronok juga kan?^^


Reading Time:

30.7.12

Platipates
July 30, 2012 10 Comments
Selamat petang semua :)

Hmmm.. tadi bengang sebab kertas project financial accounting bleh hilang.. hadoiii.. dah cari satu bilik tak jumpa, agaknya bunian amik.. tapi mengarut pulak kan..kalau tak jumpa jugak kena fotostat yang lain pulak. dah la next week nak kena present.. dugaann...

okeh, sebenarnya nak cerita pasal adam.. hihik.. :p

 tadi masa deno duk main game Perry ni...

  

adam pun menyebokkan diri nak main jugak.. tapi dia pelik sebab game ni lain daripada yang biasa dia main... kali ni deno main yang Perry si platypus...

adam tanya :

adam khaleef: cikcu main apa?

deno : main game perry

adam khaleef: perry tu apa?

deno : perry tu platypus.. alaa... perry yang dalam kartun khaleef slalu tengok tu.. ni macam game buaya yang khaleef main tuuu.. tapi yang ni plytypus..

adam : apa cikcu?

deno : platypus

adam : oooo... platipates..

deno : bukan.. platypus...

adam : platipates

deno : platypus

adam : platepates

deno : platypus la..

adam : ye la.. caliph sebut platipates la ni!

deno : salah... platypus la..

adam : ya... platipates..

deno : platypus

adam : platipates

deno : ok dengar cikcu sebut.... platy... pus... platypus!

adam : plati.. pus... platipates!

deno : hadoiiii... takpe la.. platipates pun takpe la.....



p/s: kadang2 budak2 ni kan ada perkataan yang dia tak dapat sebut dengan betul lagi....


Reading Time:

5.5.12

The Sim
May 05, 2012 14 Comments




malam ni deno main the sim3
sampai tak sedar dah lewat..
hehe.. syokkan main the sim ni
permainan sejak zaman sekolah....
memang best!


ok bye :)




p/s : sori, entry pendek sebelum tidur^^



Reading Time: