Dayang Deno: Giveaway
Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

24.3.16

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih
March 24, 2016 2 Comments
*sila tekan banner diatas untuk join*

Hadiah :
Top Referral RM100x1
Random Cash RM50x10

Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016

Reading Time:

18.1.16

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih
January 18, 2016 13 Comments
Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Reading Time:

11.12.15

Giveaway Disember 2015 Cash RM500

29.11.15

Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM
November 29, 2015 5 Comments
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Klik banner di atas

Deno ternampak di facebook Mr. HH buat satu giveaway! Tak silap malam semalam nampak nampak, baru ingat nak join hari ni.. Weee masih sempat coz tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 November 2015.

Act deno masih berusaha nak maintain update blog setiap hari sejak jadi full time doodler.. Huuu sian blog, Inshaa Allah akan cuba maintain seperti Mr. HH ^^


Okeh.. Mengapa saya follow dan ikuti perkembangan blog mr. HH

Ianya kerna blog Mr. HH penuh dengan informasi mengenai blog. Boleh saya katakan complete, menjadi tempat rujukan saya untuk buat sesuatu dalam blog dan juga terdapat banyak informasi umum. Ruang komen blog dayangdeno ini pun, saya dapat ilmu daripada blog Mr. HH. Pendek kata blog Mr. HH memang padat dengan informasi tentang blog dan bagus untuk semua, honestly memang banyak membantu. Bukan untuk blogger sahaja, bukan blogger pun sy pasti ramai yang follow blog Mr. HH kerna informasinya^^ Buat Mr. HH, congrats Mr. HH berjaya dah capai 15juta pageviews (hits) !! :D



Reading Time:

29.8.15

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
August 29, 2015 10 Comments


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

Reading Time: