Showing posts with label Guess Jeans. Show all posts

Dapat Dua CPUV Guess

Dah lama tak bercerita tentang Nuffnang la...

Nuffnang ni macam tahu-tahu je deno pun suka Guess, siap dapat 2 CPUV jenama Guess daripada Nuffnang mingggu ni :)


Guess Jeans at America Next Top Model



Ini yang sayang sanat kat Nuffnang ni.. Masih setia bersama nuffnang sejak mula berblogging, sampai lah sekarang :) Sekarang masih ada 6 CPUV yang masih berguling-guling dalam blog dayangdeno.. kalau rajin, terjahlah iklan2 tu ya ^_^


p/s: tips deno rajin update survey dan hantar ticket pada nuffnang :)