Showing posts with label Hantu. Show all posts

Hantu

Tak pernah deno lukis hantu...

Biasa bila lukis hantu, kawan akan cakap comel. Sebab tu malas nak lukis hantu.. But last week I challenge myself untu lukis hantu. Google pic hantu, and jadikan model untuk lukis. Deno lukis menggunakan pensil warna LUNA.

First buat, tak menyeramkan.. Rasa macam tak jadi act..Pastu terus siapkan... Deno tak puas hati hasil dia, tapi..... ermm bolehlah miss hantu kan.. huhuu.. Siang2 tengok macam biasa je, tak seram. Lewat malam sesorang tengok, seram juge...




**need more practice

Hantu?

Hantu???


Errrrr siapa pula yang cari hantu kat www.dayangdeno.com ni... Kalau cari cerita hantu ada la tapi yang dicarinya "hantu deno".. Gulp


Hantu deno.. Emmm tak terfikir pula deno ada orang cari "hantu" kat sini. Yang peliknya cari "hantu deno"! Hihihi... Mungkin ada orang nak cari cerita hantu? Emmm tak pun orang nak cari doodle hantu? Sorry kepada sesiapa yang cari "hantu deno" kat sini, sememangnya deno tak pernah jadi hantu... Muehehe...

Cerita paranormal dayangdeno :


p/s: deno hanya "hantu melukis".. hehe