Showing posts with label Hari Raya 2014. Show all posts

I Wish You Were Here

Every year family deno buat "open house" pada raya ketiga. Tahun ni yang tak sangka my bestfriend since 2005 di SMKSS ada datang.. Rinduuu!! Happy plus terharu sangat-sangat! Bila diaorang datang mula la teringat BFF sorang lagi ni--->> ayucandy 

Tadi dalam banyak2 gambar deno suka yang candid ni.. Tak ready lagi sebenarnya tapi kak hanna dah snap! Deno tegak je,  dah macam nak nyanyi lagu negaraku pulak! Hihihi :p

madi : dayangdeno : lina 

Bila dengan kawan2 as usual deno paling kecik kat situ.. Untung gak kecik2 macam ni sebab still dapat duit raya dari mak2 sedara.. hehehe...^^ Tiba-tiba deno terbayang BFF sorang lagi, sweet AyuCandy ada kat dalam gambar ni, cukup kami 4 orang macam dulu-dulu .... :')

I wish you were here AyuCandy ~


p/s: hari paling penat sebab tetamu luar biasa ramainya tahun ni.. fuu ~

Salam Aidilfitri

Betapa sibuknya bila nak hari raya..

Hari ni, seharian handphone, laptop dan segala gadget deno tak usik.. Bila semua bekumpul, semua rasa seronok sebab kami lima beradik kembali berkumpul setelah beberapa bulan tak berjumpa.. Deno la yang paling excited.. !
jom ambil e-card  di atas from deno.. *no watermark* klik untuk saiz sebenar dan save :)

Sangat excited! Malum aje la tahun ni first time raya ada abang ipar nombor 3 yang super sporting macam abanglong dan abangngah sebab tahun lepas deno beraya di hospital. Alhamdulillah walaupun  rasa kurang sihat, deno berjaya lawan tak sihat tu Ramadan tahun ini.. Syukur sangat-sangat! :')

Kesian juga ada beberapa orang rakan Lupus/ SLE yang beraya di hospital tahun ni.. Ada yang baru keluar ICU, ada yang SLE relapse.. Hmmm, dayang doakan korang semua cepat sihat ya.. Boleh rasa perasaan raya di hospital macam mana, pagi raya memang sayu dengar takbir raya.. T_T

........................

Di kesempatan ini deno nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan deno ingin mohon maaf sekiranya sepanjang perkenalan kita di alam maya ini deno ada buat silap dan salah dengan korang yang mungkin deno tak sedar... Maaf ya... (◕‿◕✿)



p/s: semoga keluarga mangsa tragedi pesawat #mh17, #mh370 dan penduduk di Palestin tabah dalam menghadapi dugaan Allah hari yang mulia ini....