Dayang Deno: Harry Potter
Showing posts with label Harry Potter. Show all posts
Showing posts with label Harry Potter. Show all posts

7.7.12

Harry Potter
July 07, 2012 11 Comments
Selamat malam semua :)

Baru sekarang dapat rehat.. nanti deno cerita eh.. sekarang deno tengok filem Harry Potter di tv2. Malam ni Harry Potter and The Sorcerer's Stone! Potter yang first dan masih kecil... comel sangat!

deno minat Harry sebelum dibuat filem lagi, sebelum tu kan just ada novel by JK Rowling.. deno just ada dua buah buku Harry Potter.. yang lain belum beli.. mahal tuuu.... tapi deno perefer tengok filem sebab lagi best rasanya.. boleh tengok wizard tu buat macam-macam... hilang la, terbang, bertukar dan banyak lagi! hikhik :)

seronoknya kalau deno pun tahu magis! mana tahu deno boleh sembuhkan SLE dalam badan deno ni kan? berangan... lalalalala....

deno love Harry Potter, Ron Waesley dan Hermione Granger

 

  

 


p/s: mood "ohh harry..!!!"




Reading Time: