Showing posts with label Homework. Show all posts

Rindu la Pulak.....

Bila stay rumah kaklong, anak-anak buah sekolah rendah ada kat sini.. Cikcu ni tugasnya buakan sebagai "the nanny", ada juga tugas sebagai cikgu!!!

Seronok tau jadi "cikgu" ni sebab boleh lihat balik buku budak-budak sekolah rendah ni, buat kira-kira yang senang... hehehe^^ Deno ajar Kakak matematik ~


Yang seronoknya, bila anak buah siap buat, kita kan tolong check kan.. Bila ada salah mula la kita pot pet pot pet nasihat.. Bukan apa, budak-budak ni cuai, kadang-kadang sifir pun boleh tersilap! Mana tak cikcu risau, nanti dalam exam takkan nak tersilap kan...

Alahai rindu la pulak zaman sekolah kecik-kecik dulu.... :p


p/s: deno takde adik.. bila ajar anak-anak buah buat homework seronok pulak ^_^