Showing posts with label Hurmmm. Show all posts

Ermmm

Ermmm...


Sedihnyaa... Baru plan nak fly kl end of this month.. Tetiba kaklong tak benarkan coz Selangor paling tinggi kes denggi. Abah pun tak benarkan.. deno baru tanya abah. Then...

"Abah tak saran la adik pegi.. bahaya.. ermm nanti la bincang ngan ma"

Hwaaaa... Act dari bulan January deno nak pegi tapi deno hold dulu.. Ni nak pergi tapi kes denggi pulak banyak kat sana. Deno pun nak soping barang2 art kat ArtFriend.. Maklum aje kat Terengganu ni susah nak dapat barang2 art, takde kot... Plus this year belum lagi pegi umah kaklong.. Deno rindu kakak2 kat sana.... Macam last year, awal Januari deno dah pegi.. Sebulan lebih jugak duk umah kaklong.....

Lahaiiii abah plishhh... Jap je -_-


** Info kes denggi terkini  -->> http://idengue.remotesensing.gov.my/idengue/index.php