Showing posts with label Kad Raya Comel. Show all posts

Kad Raya 2015

Budak spec and plappy^^

Tahun ni print sikit je kad raya.. Huuu tu pun last minute contact blogger Shida untuk print^^ Macam tahun2 lepas pun, deno print dengan kak Shida... and deno juga ada sponsor satu giveaway by blogger Sally last two weeks dengan kad raya Dayang Deno ni haaa... :p

Pada yang tak dapat jangan sedih tau, nanti deno update versi digital punya.. Siapa nak amik pun boleh... :)  Eh, next week raya!! 

Kad Raya Dah Sampai!

Designed by Dayang Deno l Printed by Shida Ridzuan

Alhamdulilllah kad raya yang deno tempah print dengan kak Shida Ridzuan selamat tiba petang tadi. Ini kali kedua deno menggunakan services daripada kak shida dan hasilnya memang memuaskan! Kad raya ni dalam bentuk poskad, saiz 800 x 560px ^_^


p/s: i love doodle! *tetiba*

Ramai

Family kak Nazrina *doodle style

Ramai kan.. Best kalau adik-beradik ramai ni sebab bila semua berkumpul meriah! Adik-beradik deno 5 orang, semua gegirl. Bila berjumpa memang tak ingat dunia berbual.. Hihi^^ Btw deno baru selesai buat doodle, ada lapan semuanya dan ramai perempuan jugak! Lepas ni pun design untuk satu family... :)

Errrr mesti ada rasa nak termuntah pink coz deno asyik duk update design jer.. hahaha.. Sori yer uolls, namanya blogger kerjanya update blog kecuali busy melampau yang sampai nak pengsan *peace*


p/s: laju2 taip nak buat CAPD tengahari ~


xxxxx


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Instagram : @dayangdeno
Facebook Dayang Deno Art

Dua Dah Settle


Dah settle dua kad dari dua orang blogger dan dua2 blogger ni deno pernah jumpa.Kami pernah jumpa pada bulan Januari baru-baru ni.. Diaorang sangat2 friendly tau, insyallah ada rezeki kita jumpa lagi ya.. Thanks  to kak Ainim dan dik Sally order dengan deno^^ Semalam plan nak sambung design kad tapi tak berapa sihat... Alhamdulillah sekarang dah okey sikit boleh sambung :) 

Mucho gracias kak Ainim and dik Sally! ^_^


**Berminat boleh hubungi: 
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Menyiapkan Tempahan Design Kad Raya

Walaupun zaman dah canggih boleh whatsapp, facebook, mesej tapi kad raya tetap dihatiku.. Eceh rasanya ramai juga kan macam deno.. hehe... Sekarang kad raya pun dah boleh buat sendiri. Nak beli yang siap kat kedai pun boleh.. Nostalgia kad raya memang tak boleh lupa!^^

Order daripada salah seorang customer^^

Hari ni rasanya deno design kad raya sahaja. Tadi tengok list ada 4 lagi perlu buat.. Salah satunya ada 8 doodle! Fuh satu cabaran... Maaf tau korang yang datang sini, deno belum sempat2 balas kunjungan. 

Oh ya, tak lama nanti deno akan adakan segmen kad raya dan deno pilih menggunakan random.org. Maybe dalam 10-15 blogger akan dapat. Kalau boleh nak bagi semua tau tapi kad tu limit ada 50 sahaja. Nanti nak pos pada family nun di kl, bff, capd unit, klinik hospital, wad.. Fuh silap2 kena tambah print! hihihi.. Ok till we meet again :)

klik banner untuk info :)

Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Kad Raya Dah Siap!

tengok abah tu nak jugak *peace*.. haha :p

Siap!

EH bukan kad raya, design kad raya DayangDeno yang dah siap.. hihi^^ Seharian duk ngadap mende alah ni la.. Lama betul lukis doodle family deno ni.. Kenapa ramai perempuan? Sebab my siblings semua gegirl plus my mum. So abah sorang je boboy.. hehehe..

Tema kad raya kali ni pinky gituuu... Ada blue turquoise dan purple sikit, sekarang tinggal print jela. Deno buat tempahan print dengan kak shidaridzuan. Murah je, free sampul dan free postage! Ini kali kedua deno tempah print dengan kak shida, memang terbaik! :)


p/s: tak sabar nak tengok hasil print! ^^


Tempahan Design Kad Raya Dibuka!


Tempahan untuk design kad raya telah dibuka! Yeay!

Semua boleh, doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak vector pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil servis design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

**Customade atau full design, insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)