Dayang Deno: Kad Raya Doodle
Showing posts with label Kad Raya Doodle. Show all posts
Showing posts with label Kad Raya Doodle. Show all posts

3.7.14

Kad Raya Dah Siap!
July 03, 2014 17 Comments
tengok abah tu nak jugak *peace*.. haha :p

Siap!

EH bukan kad raya, design kad raya DayangDeno yang dah siap.. hihi^^ Seharian duk ngadap mende alah ni la.. Lama betul lukis doodle family deno ni.. Kenapa ramai perempuan? Sebab my siblings semua gegirl plus my mum. So abah sorang je boboy.. hehehe..

Tema kad raya kali ni pinky gituuu... Ada blue turquoise dan purple sikit, sekarang tinggal print jela. Deno buat tempahan print dengan kak shidaridzuan. Murah je, free sampul dan free postage! Ini kali kedua deno tempah print dengan kak shida, memang terbaik! :)


p/s: tak sabar nak tengok hasil print! ^^


Reading Time:

29.6.14

Tempahan Design Kad Raya Dibuka!
June 29, 2014 7 Comments

Tempahan untuk design kad raya telah dibuka! Yeay!

Semua boleh, doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak vector pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil servis design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

**Customade atau full design, insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


Reading Time:

20.7.13

Kad Raya Dah Siap
July 20, 2013 36 Comments

Ada 10 kad raya  untuk pengomen tegar blog dayangdeno untuk bulan julai .. Deno buat simple sangat2.. tapi disebabkan tak malu nak bagi jugak! ^^



p/s: pejam celik pejam celik, dah 12 Ramadhan :)
Reading Time:

11.7.13

Kad Raya Untuk Pengomen Tegar
July 11, 2013 25 Comments
First time buat kad raya sendiri ^^

Buat sekejap je, idea pun idea yang spontan sebab nak cepat untuk dicetak... hihik.. okey tak? rasa macam kesian je kad raya ni sebab sangat simple.. :p

Kad raya ini untuk pengomen tegar blog DayangDeno bagi bulan Ramadhan ... jadi rajin2 komen ya... :)



p/s: nak buat juga walaupun biasa2 sahaja.. hehe ^^



Reading Time: