Dayang Deno: Kad Raya
Showing posts with label Kad Raya. Show all posts
Showing posts with label Kad Raya. Show all posts

12.7.15

Kad Raya 2015
July 12, 2015 3 Comments
Budak spec and plappy^^

Tahun ni print sikit je kad raya.. Huuu tu pun last minute contact blogger Shida untuk print^^ Macam tahun2 lepas pun, deno print dengan kak Shida... and deno juga ada sponsor satu giveaway by blogger Sally last two weeks dengan kad raya Dayang Deno ni haaa... :p

Pada yang tak dapat jangan sedih tau, nanti deno update versi digital punya.. Siapa nak amik pun boleh... :)  Eh, next week raya!! 

Reading Time:

24.7.14

Kad Raya Daripada Blogger
July 24, 2014 7 Comments

Hari ni dapat dua lagi kad raya daripada blogger ^_^ Bertambah koleksi kad raya blogger deno, kad raya tahun lepas pun masih ada, elok lagi deno simpan.. Ahaks deno suka kad raya! Boleh buat koleksi .. hihi^_^

Kali ni deno dapat kad raya daripada 6 orang blogger, jom kita terjah ! :

1- http://www.duniashida.com
2- http://www.irrayyan.com
3- http://greenhousera.blogspot.com
4--http://www.mialiana.com
5- http://sallysamsaiman.blogspot.com
6-http://ainimrashihah.blogspot.com

Terima kasih semua! Selamat hari raya juga daripada Dayang Deno :)


Reading Time:
Kawan Lama
July 24, 2014 6 Comments
Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


Reading Time:

19.7.14

Akhirnya ...
July 19, 2014 9 Comments

Akhirnya settle.. Tinggal nak pos je^^

Boleh tahan la jugak tangan lenguh menulis alamat. Lupa.. Konon nak pos semalam.. Mana boleh! Terengganu Jumaat kan cuti.. Ahaks^^ Susun comel je kad raya ni, sebab bentuknya dalam bentuk poskad. Tak terlalu besar.. Pada semua, blogger atau bukan blogger, korang amik e-card hari raya nanti kat blog deno ya...^^

Nak print untuk semua tak mampu. Sabau je la... Btw doakan kad ni selamat sampai ke tangan tuan masing-masing.. In Syaa Allah ~


p/s: tahun ni paling banyak kot.. heee^^

Reading Time:

13.7.14

Kad Raya Dah Sampai!
July 13, 2014 21 Comments
Designed by Dayang Deno l Printed by Shida Ridzuan

Alhamdulilllah kad raya yang deno tempah print dengan kak Shida Ridzuan selamat tiba petang tadi. Ini kali kedua deno menggunakan services daripada kak shida dan hasilnya memang memuaskan! Kad raya ni dalam bentuk poskad, saiz 800 x 560px ^_^


p/s: i love doodle! *tetiba*

Reading Time: