Showing posts with label Kakak ecoh. Show all posts

Happy Birthday Kakak!

Hari ini birthday sepupu deno, Aisyah :)

Aisyah muda 4 tahun daripada deno.. sejak kecil deno memanggil aisyah dengan gelaran kakak..

kakak dan deno

kami rapat sejak kecil.. kakak pernah tinggal bersama keluarga deno, masa tu parents kakak tinggal di Hong Kong kerana kerja.. sekarang parents kakak dah balik Malaysia ^_^

sekarang kakak belajar di UiTM Machang course yang sama dengan deno iaitu accounting.. 

hari ini hari lahir kakak! dah mesej dia tadi.. ^_^




p/s: lusa kakak final exam.. good luck!^^


GOOD LUCK Aisyah Nadhirah!!

http://www.emocutez.com

entry ni deno buat khas untuk sepupu deno

AISYAH NADHIRAH


aisyah a.k.a kakak akan menduduki exam spm this year
buat kakak.. adik kakNo yang tersayang.......
 kakNo doakan kakak dapat buat yang terbaik
dan semoga kakak dapat result yang  baik dan cemerlang..!
good luck kakak!

YOU GO GIRL!! YOU CAN DO IT!! (^_^)

Ikhlas kakNo a.k.a deno



kakak

 hmmmm..
my cousin's name aisyah nadhirah(kakak)
umur 17thn
 ada sesuatu yg terbuku dlm hati dia
mungkin dia xnak bgtau sy
sejak exm SPM makin hampir
dia makin badmood n not really tumpu pd study, nampak ok.. tp sy xtau mcm mana nak tanya
coz dia pendiam sket orangnye, tp kalo xtanya takut makin bengkak isi kat dalam ati dia

sy syak la...
dia rindu parents dia n siblings
lebih2 lagi bila dia nak exam besar tahun nie
tp dia tak cakap maybe takut org susah ati
parents kakak tinggal d Hong Kong dah 4 tahun, dua org adik2 kakak pun kat sana
kakak jarang jumpe diaorg.........
cuti2 sekolah jew kakak g sana, tp cuti baru nie kakak x pegi coz ada kem exam
kesian jugak kat kakak, tp kenapa kakak xmo bgtau kakno??

semoga kakak terbuka ati luah apa yg kakak rasa
kakno kat sini sedia mendengar apa yg kakak pendamkan
n kakno boleh jadi kakak kpd kakak
kakno pun doakan kakak lulus cemerlang dalam exm SPM akan datang
jgn simpan masalah kakak, tp kakno nak paksa pun xboleh
kakno harap kakak baca coretan ini
kakno just ur cousin but...
 i  care kakak......