Showing posts with label Kaklong. Show all posts

Kaklong Bertemu Blogger Buttercakemama!!

Ingat tak family sepupu deno hari tu? :)

Dua hari lepas kaklong selamat sampai di sana berjumpa kakfarah and da family^^
kaklong with baby irfan.. hampir setahun tak jumpa^^

Kaklong dah pergi Platform 9 3/4 semalam..! Saja2 gurau ngan kaklong beli magic wand harry potter, mana tahu ada magic boleh sembuhkan SLE kan.. hihi... gurau je sebenarnya... :p

Okeh, jom kita terjah blogger buttercakemama :)


p/s: sempat jumpa baby irfan masa dia baru lahir je.... dah besar dah....^^


Mesej kaklong # 1


Never give up in any ways to achieve your goal/objective anda jelas dan spesifik, tulis dengan cantik dan lekatkan pada dinding yang hari2 anda boleh tengok .... bukan sekadar lihat vision board anda tetapi mesti berusaha + doa  untuk mendapatkan apa di vision board anda ... semoga hari rabu yang ceria ini menguatkan semangat anda semua! (^_^)





~ Psst2, minggu yang busy... phewww... 



PESAN kaklong



Face difficulties with courage and Life with hope...

Courage brings success, hope gives strengh..

go ahead.. don't look back..

past is gone, present is pleasant and future.. perfect..