Showing posts with label Kangkung. Show all posts

Kangkung

"Lenggang.. lenggang... lenggang lenggang kangkung..."

Sehari dua ni di wall facebook penuh dengan cerita kangkung, blog pun sama. Di mana-mana ada cerita kangkung. 

Ada yang azam tahun baru nak makan kangkung setiap hari, ada yang nak tanam kankung belakang rumah, ada yang nak buat sandwich guna kangkung, pendek kata semua berkenaan kangkung! Mulanya deno agak hairan tak lama lepas tu barulah tahu kenapa... Ianya berkenaan speech PM kita kan? hihihi...

Kangkung dah jadi fenomena sekarang. Deno rasa dalam Maharajalawak Mega hari jumaat ini mesti ada lawak berkaitan kangkung juga kan? hihi^^


p/s: dalam banyak-banyak sayur deno tak makan kangkung ;p