Showing posts with label Karaoke. Show all posts

Bersantai Di Red Box

Semalam, my sis, deno dan anak-anak buah bersantai di Red Box, The Curve. 

Dah 2-3 hari anak-anak buah bising nak pergi karaoke.. Lagi-lagi Aina yang setiap hari tanya bila nak ke Red Box, jadi semalam kaklong pun free. Apa lagi, dapatlah ke sana semalam :)


Seronok bersantai sambil menyanyi.. Yang stress pun dapat hilangkan stress sama^^ Macam-macam lagu, dari lagu perlahan ke lagu rancak, then perlahan balik, pastu rancak.. Paling best dengar kaklong nyanyi, fuh dah macam Celine Dion kaklong.. hihi^^


Deno? Deno suka... Sama jugak macam kaklong, i love Celine Dion... :p

"i can read your mind.. and i know your story..." Ohhh deno suka lagu That's The Way It Is! :) Sampai ingat lirik dia... hehe




p/s: sekali sekala pergi karaoke seronok juga kan :)