Showing posts with label Kek. Show all posts

Kek Dulu-Dulu

Balik ke Damansara, singgah kedai kek dekat dengan rumah kaklong.. Dah lama tak makan kek biasa macam zaman budak-budak dulu...  Teringin sangat, jadi singgah kedai kek jap^^


Kek macam dulu-dulu... Kek yang deno beli ni murah je, RM1.50 setiap keping. Murah kan? Beli empat perisa iaitu pandan, oren, vanila dan coklat :)

Teksturnya lembut dan rasanya super sedap! Bila makan, terkenang zaman kanak-kanak dulu waktu makan kek macam ni. Dulu-dulu mana ada Secret Recipe, kek macam ni la yang my mum belikan bila teringin makan kek berkrim :)


p/s: bila makan kek ni, teringat zaman kanak-kanak :)