Showing posts with label Klinik MOPD. Show all posts

Discaj Daripada MOPD! Hoyeah! ^_^


Berita gembira di hospital semalam! ^_^

Result echo menunjukkan jantung deno dalam keadaan baik.. ! Alhamdulillah... Cuma injap jantung deno sahaja yang sempit.. Yang lain semua okey berbanding tahun2 lepas :)

Hasil daripada result yang baik tu, doktor buat keputusan deno discaj klinik MOPD! Maksudnya deno dah tak perlu ke klinik MOPD lagi.. hoyeah! Jadi tak perlu deno melalui prosedur echo tu lagi.. hihi.. Cuma doktor pesan kalau2 ada sakit dada, susah nak bernafas atau demam yang berpanjangan, terus ke Emergency di hospital, bimbang jadi macam 2 tahun lepas tu..

Syukur kepada allah.. Ubat jantung pun dah off. Jadi sekarang hanya ke Unit Nephro je la... suka2! alhamdulillah :')


p/s: terima kasih kepada semua yang mendoakan dayangdeno... :)