Showing posts with label Kolam Renang. Show all posts

Terjun!!!

Sehari dua ni cuaca super panas.. Petang-petang badan pun lesu je.. Biasanya deno pergi swimming dengan my sis tapi plaster kalis air deno dah habis... Pagi tadi, deno dah beli plaster kalis air tu.... Apa lagi kan, petang tadi terjun swimming pool!!! ^_^

- girl pool -

Swimming pool di Kompleks Akuatik Kuala Terengganu. Tadi deno dan  kak hanna je... Deno dah biasa ke kolam ni sejak deno umur 6 tahun lagi.. Kak Ton yang kerja kat sini masa deno kecik-kecik dulu pun masih berkerja kat sini ... Kak Ton kenal kami 5 beradik. My beloved 4 sister and me, selalu datang sini kecuali musim hujan... Sejukkk! :p  

Tadi mula-mula datang orang kurang, lama-lama makin ramai pula orang.. Penangan cuaca panas kan^^ Sampaikan bila berenang pun asyik nak eksiden je dengan orang! Lagi-lagi bila buat kuak lentang, kejenya nak langgar je... mana la kita nampak kan... Hihihi...^^ Hmmm next week nak pergi lagi la... plaster ada lagi!*sejak buat CAPD, nak berenang perlu ada plaster kalis air untuk protect techkhoff !


p/s: syoknya kalau ada swimming pool sendiri kat rumah .. huhu  *berangan!*