Showing posts with label Kuey Teow. Show all posts

Kuey Teow Simple Sedap


Ops!

Kuey teow ni bukan deno buat tau... Deno makan kat cafe di Kuala Terengganu petang tadi. Kuey teow ni simple je bersama fish cake, daun kucai, telur dan tauge. Walaupun simple rasanya lebih kurang je dengan kuey teow yang ada udang tu... Deno suka yang macam ni sebab less kicap!

Simple is much more.. itu yang best tuuuu..... ^_^


p/s: hari ni tak jadi ke Kota Bharu.. awal pagi esok bertolak^^