Showing posts with label Laptop. Show all posts

Awal Pagi

Pagi2 ketung ketang ketung ketang
Then bunyi pulak  seseorang bukak peti
Then bunyi almari ditutup


Siapa lagi anakanda abah ma sorang ni la... Pagi2 dah buat nescafe  gold panas. Pagi2 dingin macam ni memang syok sangat minum nescafe panas2 berasap.. Dalam bilik ngadap lappy, buat keje sket2.. Fuhhh sekarang ni sejuk dia lain macam kan..

Best duk dalam bilik, kurang sejuknya ~~


#pagiiiii

I Need Wacom


Keletihan.. Kelenguhan dah rasanya

Dah lama main lukis pakai tikuih ni ha.. Diktipah rasa macam nak kena tukar dah... Tukar cara lukis, tak pakai tikuih dah.. Penat sebenarnya.. deno buat ilustrasi kan, banyak kena buat.. Bila pakai tikuih ni naik lenguh tangan ni haaa... Huuu I need wacom!

Baru senang pakai pen je, laju je lukis kat pad tu.. Orang lain lama dah guna, deno baru nak cari.. Hahaaaa !! :D


Settle

Dah settle ..
Lappy dah sihat :)


Thanks to my bro in law abangfik yang duk layan kerenah adik dengan problem lappynya nih.. Dah selesai ... Sekarang lajuuuuu je, smooth sangat. Takde dah tersekat or lambat macam sebelum ni. Yang best abangfik siap install software design yang new version. Suke suke!

Ni pun bukak blog laju, bukak tu laju, bukak ni laju. Happy! Paling best it's free..... No need hantar mana-mana.. hihi ^^ Thanks abangfik :)