Showing posts with label Local. Show all posts

GiveAway Contest Gila #7: Saya Nak Komik Percuma!

KORANG NAK BUKU FREE?

Macam ni, memandangkan buku Buasir Otak: The Komik (BO:TK) ini dah terjual lebih daripada separuh dan kami pun kalau boleh nak habiskan stok cepat-cepat, kami dengan berbesar hatinya nak payung buku FREE kat korang. Jangan kata buku FREE, postage pun kami payung.

TAPI...

Page FB Buasir Otak: The Komik kami (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/) buat masa ini takdelah ramai follower sangat, dan tak bestlah kalau tak ramai kawan-kawan korang tau pasal buku komik kami ni.


OLEH ITU...

Kami memerlukan pertolongan anda! Caranya mudah je. Tak perlu buat entry kat blog korang, malah siapa2 pun boleh join je GiveAway Contest Gila #7 ini tak kira sama ada blogger mahupun pembaca blog ini yang bukan blogger, tapi korang kena ada Facebook lah.
  1. 1) Like Page ini (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/), kemudian Like + Share post ni (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/photos/a.1664826850429325.1073741828.1664809207097756/1680797635498913/) kat FB korang bagi kawan-kawan korang tau.
  2. Tag seberapa ramai kawan-kawan FB korang kat ruangan komen kat bawah post tu. Lagi ramai kawan korang tag, lagi cerah peluang korang nak dapat buku komik free.
  3. Berdoalah mana tahu korang akan terpilih dapat komik percuma.

Tarikh tutup: Tepat jam 12 malam hari Sabtu, 23 Januari 2016.

5 orang bertuah akan dipilih dengan hadiah-hadiah seperti berikut:
  1. Kedua-dua buku BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 2
  2. Salah satu naskah antara BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 3

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!


* Tapi kalau korang malas nak masuk GiveAway Contest ini dan nak beli sahaja komik ini dengan harga RM30 untuk kedua-duanya hantarkan sahaja emel anda kepada:
  
princeofnoob[at]gmail[dot]com

Atau PM di Facebook Prince of Noob di:

Dah Dapat!

Yeay dah dapat!


BOTK : Buasir Otak The Komik.... Komik kolaborasi 33 orang pengkarya terdiri daripada blogger, pelukis komik indie dan amatur di dunia maya.. dan Dayang Deno salah seorang di dalam 33 pengkarya tersebut weeee....

Jom baca lebih lanjut mengenai Buasir Otak : The Komik :

-->> KLIK <<-- p="">