Showing posts with label London. Show all posts

Hadiah Dari London

Kaklong ke London last two weeks. Dapat juga kaklong jumpa dengan sepupu kami kat sana, kak farah, abanglong dan si kecil Irfan. Tapi kakfarah dan family dah balik ke tanah air... Setahun kak farah si sana, welcome home kak farah! Nanti deno ke kl kita jumpa ya^^ Rindu nak jumpa si kecil Irfan, dulu jumpa pun masa Irfan baru umur sebulan^^

Ok jeles, kaklong dapat ke tempat Harry Pottter!! Platform 9 3/4, kereta api ke Hogwarts! OMG! Teringin betul deno ke sana.. bestnya!! Tapi, tak dapat ke sana pun deno masih dapat hadiah yang hanya ada di Platform 9 3/4 :)

Ingat tak Platform 9 3/4? Harry Potter masuk dalam dinding di stesen kereta api tuuuu........ hihi^^

feeling2 nak naik kereta api ke Hogwarts


Tahun ni paling banyak ole-ole dari London.. Baru-baru ini dapat daripada bf deno, ayucandy.. Ayu pun travel ke Eropah bulan mei yang lalu .. Bertambah koleksi hadiah dari negara Eropah ^_^


p/s: deno paling jauh pun Singapore je, tak pernah rasa jet lag.. hihi^^