Dayang Deno: MH370
Showing posts with label MH370. Show all posts
Showing posts with label MH370. Show all posts

10.4.14

Percaya
April 10, 2014 2 Comments
Semalam deno ada terdengar satu lagu baru kat Astro Awani....

Terus cept-cepat deno cari di Youtube... Lagu baru ni ditujukan khas untuk mengenang insisden MH370. Lagu ni dipersembahkan oleh Hazama, Dina dan Astro-All Stars. Dicipta khas oleh faizah tahir dan Mike Chan..

Percaya ~




#MH370
#prayforMH370


Reading Time:

17.3.14

Kanak-Kanak Pun Faham Dengan Situasi Sekarang
March 17, 2014 19 Comments
Anak buah deno demam (Adam).. So hari ni dia melukis, rehat dalam rumah je.. Dia nak melukis, deno bagi dia kertas, dia mintak deno lukis kapal terbang....Ok deno lukis tu je. Then, deno tinggalkan dia dengan kertas lukisan tu coz deno sambung kerja depan lappy ni... Adam sambung lukis...

Lepas 15 minit dia panggil cikcu dia ni tengok lukisan dia.. Deno terkedu sekejap...


Adam lukis laut dengan kapal, kapal selam dan paling tak sangka Adam tulis *MH370* pada kapal terbang tu...!!! Adam cakap kapal terbang yang hilang.... Ya allah kanak-kanak yang berumur 6 tahun pun faham dengan situasi negara kita sekarang....

All of Malaysia is hoping and praying...
For all on board MH370 and their families...
Pray for MH370


#mh370
#prayformh370
#doakanmh370


Reading Time:

14.3.14

Genap Seminggu
March 14, 2014 12 Comments

7days

All of Malaysia is hoping and praying...
 For all on board MH370 and their families...

#prayformh370


Reading Time:

10.3.14

Rasanya Dia Turut Faham
March 10, 2014 3 Comments
Rasanya dia juga turut faham dengan situasi sekarang .......



Hari ketiga... Pesawat MH370 masih belum ditemui.... Hati ini belum berhenti berharap agar pesawat ditemui bersama penumpang dengan semua penumpang dalam keadaan selamat... Insyaallah ....


#mh370
#prayformh370
#doakanmh370


Reading Time: